Šokantne scene u Parizu: Bijesni navijači PSG-a napali zvijezdu, pokušali ga izvući iz auta
Foto - Screenshot

Kurzawa se našao u nemilosti navijača

Šokantne scene u Parizu: Bijesni navijači PSG-a napali zvijezdu, pokušali ga izvući iz auta

Midhat Šljivak

Navijači PSG-a bijesni su zbog ispadanja kluba iz Lige prvaka od Real Madrida.

Ogromna ulaganja nisu se isplatila Svecima koji su itekako razočarali u duelu protiv kraljevskog kluba, gdje su nestali s terena u revanšu odigranom u Madridu.

Najvatreniji navijači traže promjene u klubu. Zahtijevaju odlazak umišljenih zvijezda poput Neymara, te promjene u rukovodstvu kluba, gdje su Nasser Al Khelaifi i Leonardo.

Igračima također ne praštaju. Danas su na ulici vidjeli defanzivca Layvina Kurzawu i odlučili su da se obračunaju s njim.

Zaustavili su njegov automobil, jedan od navijača ga je pokušao izvući vani upotrebom sile, želeći da se obračuna verbalno sa zvijezdom svog tima.

Srećom na kraju nije došlo do fizičkog obračuna, ali ovakvi potezi navijača jasno pokazuju koliko nezadovoljstvo vlada među njima zbog katastrofalnih nastupa.

Naravno, najžešći udar je na velike zvijezde Neymara i Lionela Messija kojima su prethodnog vikenda upućeni veliki zvižduci prilikom svakog dodira s loptom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG-ova sezona nikako nije pozitivna iako će pariški velikan vjerovatno lagano doći do titule prvaka u Ligue 1, gdje realno i nemaju neke konkurencije.

Layvin Kurzawa je od 2015. godine član PSG-a, a za Svece je nastupio u više od 150 utakmica u proteklih sedam godina.

Top Komentari

19211921
Ni kriv ni duzan
9 1
burazengija
Pa ja idi na koga mislis da smijes, Neymaru i Messiju nisu prisli...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi