Messi nije očekivao takvu izjavu Ronaldinha nakon što su ga izviždali navijači PSG-a

Brazilac se oglasio

Messi nije očekivao takvu izjavu Ronaldinha nakon što su ga izviždali navijači PSG-a

Endin Čaušević

Lionel Messi je proteklog vikenda bio neugodno iznenađen kada su mu navijači PSG-a zviždali na meču protiv Bordeauxa.

Navijači PSG-a su bili bijesni na svoju ekipu koja je nekoliko dana prije toga ispala iz Lige prvaka nakon nevjerovatnog poraza protiv Real Madrida.

Kada je spiker na stadionu čitao sastav PSG-a navijači su žestoko izviždali svoj tim, a jedini koji je dobio aplauze bio je Kylian Mbappe.

No, na tome se nisu zaustavili. Navijači PSG-a su i tokom utakmice zviždali Messiju i Neymaru svaki put kada su imali kontakt s loptom. Messi je bio vidno šokiran s onim što se dešava na Parku Prinčeva jer to nije doživio u karijeri od navijača kluba za koji igra.

Mnogi su se nakon ove utakmice oglasili na društvenim mrežama i poručili da jedan od najboljih igrača svih vremena nije zaslužio takav tretman, te da je za svaku osudu to što su napravili navijači PSG-a.

Jučer se oglasio i legendarni Ronaldinho koji je imao priliku u svojoj karijeri da nosi dres PSG-a dok ovaj klub nije bio toliko popularan i jak u svijetu fudbala.

Svi su očekivali da će i Ronaldinho stati na Messijevu stranu, ali se to na kraju nije desilo. On je poručio da razumije zbog čega su Messi i Neymar dobili zvižduke na minuloj utakmici.

"To je jedna od utakmica kada su navijači ljuti i razočarani rezultatima jer imaju tako jedan jak tim koji je sačinjen od nekoliko najboljih svjetskih igrača. Razumijem ih što su bili tako ljuti jer godinama čekaju rezultat u Ligi prvaka", rekao je Ronaldinho i dodao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Situacija je trenutno teška jer su velika očekivanja, ali sam siguran da će ova sjajna ekipa na kraju uraditi nešto jako dobro i posebno".

Ronaldinho je u PSG stigao na ljeto 2001. godine za pet miliona eura iz Gremija, a dvije godine kasnije otišao je u Barcelonu sa 33 miliona eura.

Top Komentari

axel42
Čuje nije to očekivao! Pa šta je trebo da laže, da kaže bio si odličan, super si igro svaka čast. Čovjek samo rekao istinu.
4 0
Goran86
Messi prdi ko u dresu Argentine...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi