4

Komentari (4)

YouTalkinToMe
Njegov otac je najmanje kriv. Krivi su sami klubovi koji su uveli tu praksu da plaćaju klubu igrača kojeg kupuju i uz to daju nekakve provizije menadžerima, ocu , materi, tetki, strini itd.
user1675926959
Gdje se god pojavi seljački bosanski gen sve pokvari
MirzACM
Ja ne znam koji je qrac roditeljima koliko njih ima da su djeci unistili karijere zbog svoje pohlepe, spanci su naj bolje uradili igrac ne moze zakonski biti u menadžerskoj agenciji ako su iste vlasnici njegovi roditelji brat il' sestra i ne mogu ni u kojem slučaju prisustvovati pregovorima nit smiju imati pravo na rijec sto se tice igraceve karijere nit smije biti bilo kakvog oglasavanja u vezi njegove karijere i kraj priče, kratko i jasno kakve ti veze imas s njegovom karijerom i kolika ce njegova plata biti u klubu i zavrseno
DamirT
To misli ako im je roditelj da imaju svo pravo svijeta, cak i da syebu karijeru nekome...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.