Lazarević i Ćorić složni: Neriješeno je najrealnije

Sjajan meč na Tušnju

Lazarević i Ćorić složni: Neriješeno je najrealnije

A. Čaušević

Odličnu utakmicu na Tušnju odigrali su Sloboda i Široki Brijeg. Postignuta su četiri gola, a konačan rezultat bio je 2:2. 

U izjavama poslije utakmice treneri obje ekipe su se složili da je obzirom na prikazano remi najrealniji ishod večerašnjeg susreta.

"Dva izuzetno kvalitetana protivnika, znali smo da će biti teško, oni su došli u prednost, a mi smo se vratili u nadoknadi. Na početku drugog poluvremena smo opet primili gol, zatim smo napravili pritisak u posljednjih pola sata, a htjenje i volja naših igrača se vratila opet u nadoknadi. Publika je mogla uživati u sjajnoj utakmici, nemamo za čim žaliti, idemo dalje...", rekao je trener Slobode Mile Lazarević.

"Primili smo gol u 47. minuti kao početnici, desilo nam se da primimo gol i u 94. minuti, evidentno je da je bio pad koncentracije, ali iskreno Sloboda je napravila takav pritisak od 60 minute...Čestitke objema ekipama na odličnoj utakmici, možda je neriješeno i najrealniji rezultat", kazao je Denis Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Sloboda će gostovati Sarajevu, a Široki Brijeg će dočekati Radnik.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi