Lazarević: Imamo problema sa igračkim kadrom, ali razmišljamo samo o tri boda
Tuzlaci žele novu pobjedu na Tušnju

Sloboda na Tušnju dočekuje Velež

Lazarević: Imamo problema sa igračkim kadrom, ali razmišljamo samo o tri boda

E. Dindić

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju sutra će svoj susret odigrati stari sportski rivali Sloboda i Velež. Domaćini žele novu pobjedu kako bi zadržali priključak za vrhom tabele, dok će gosti iz Mostara tražiti prvu pobjedu u prvenstvu. 

"Izašli smo iz jedne utakmice na Koševu relativno prazni. Poslije te utakmice sve smo izanalizirali i pripremali se za Velež. Loše su startovali rezultatski, ali dobro smo ih snimili. U svakoj utakmici imali su po četiri-pet izglednih šansi, ali sreća nije bila na njihovoj strani", rekao je Lazarević te dodao:

"Imamo problema sa igračkim kadrom, gdje su Amer Bekić i Edis Smajić pod upitnikom. Emir Jusić dobio je pravo nastupa, te vidjećemo sutra hoće li početi u početnom sastavu. Mi sutra razmišljamo o tri boda i sve drugo za nas bi bio neuspjeh", završio je Lazarević.

Mladi fudbaler Saša Maksimović kaže da razmišlja samo o tri boda sutra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velež je izuzetno kvalitetan protivnik, stanje na tabeli ne odražava njihovu snagu. Sve osim naše pobjede bio bi veliki neuspjeh", rekao je Maksimović.

Podsjetimo utakmica između Slobode i Veleža na rasporedu je sutra sa početkom u 21:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
dobicete po zicagu sutra od Veleza pregazicevas.
4 5
DeleteTheElite
FORZA VELEZ
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi