Lazarević: Meč protiv Podrinja smo već arhivirali

Šef struke Zvijezde 09 nakon poraza

Lazarević: Meč protiv Podrinja smo već arhivirali

S. Mlaćo

Neočekivan poraz od Podrinja nije uzdrmao igrače i struku Zvijezde 09 (0:1). 

Tim iz Etno Sela Stanišići bio je favorit, ali nije opravdao to na terenu. Međutim, u Zvijezdi žele taj poraz što prije zaboraviti.

"Imali smo potpunu kontrolu igre, a posjed lopte je neuporedivo više na našoj strani, međutim propustili smo nekoliko odličnih prilika i kazna je stigla u finišu susreta. Ovaj poraz nas neće obeshrabriti i meč protiv Podrinja smo već arhivirali, te se okrenuli susretu Kupa RS protiv Glasinca koji igramo u sredu. U subotu dočekujemo Slogu i protiv tima iz Doboja želimo da popravimo utisak iz Janje, a nakon toga po prvi put u istoriji kluba igramo meč Kupa BiH. Ulazimo u jedan naporan period igranja u ritmu subota-sreda i nadam se da ćemo sve prepreke uspješno prebroditi", kazao je šef struke Zvijezde 09 Mile Lazarević.

Zanimljivo da se Zvijezda, trenutni lider Prve lige RS, u Kupu BiH našla s obzirom da je istupila Drina iz Zvornika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi