Lazarević: Šesto kolo, a mi igramo u šestom različitom sastavu
Tuzlaci žele novu pobjedu u prvenstvu

Tuzlaci žele novu pobjedu

Lazarević: Šesto kolo, a mi igramo u šestom različitom sastavu

E. Dindić

Danas je u prostorijama FK Sloboda održana press-konferencija povodom utakmice između Slobode i Zvijezde 09. Prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Slobode Mile Lazarević i fudbaler Yoann Martelat. 

"Očekuje nas poslije pozitivnog rezultata na Grbavici jedna zahtjevna utakmica. Pripremamo se i mnogo upozorenja dajemo našim igračima. Trenutno stanje na tabeli, nije realno stanje ove ekipe. Imaju sedam-osam iskusnih premijerligaških igrača, Vojnović je iskočio prošle sezone, pokazao se kao jedan od najboljih stopera lige. Imamo problem što već šesto kolo igramo u različitom sastavu. Povrijeđen je i dalje Amer Bekić, dok je Almir Bekić suspendovan zbog tri žuta kartona. Ostali su svi na raspolaganju i konkurisaće za ovaj susret", rekao je Lazarević.

Yoann Martelat istakao je kako će biti izuzetno težak susret, bez obzira na stanje tabele protivnika.

"Mislim da će sutra biti teška utakmica, jer nismo pobijedili četiri meč. Ekipa radi jako i očekujem da sutra pobijedimo.", rekao je Martelat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Zvijezde 09 na rasporedu je sutra sa početkom u 19:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi