12

Komentari (12)

Asina
Cirkus od lige,šta se sve radi da Inter uzme titulu ...
enko
Razlika je sto je igraca milana lopta pogodila nakon syta a golman je napravio potez prema njoj i igrao istom.crveni ko kuca.
Salence
Crvena.Imao je loptu u obe ruke,uhvaćenu,zadnji igrač,jedan na jedan,siguran pogodak.Čut ćemo sudijsko vjeće preko sedmice.Naučiti pravila pa komentarisati.Forza Milan(Forza Milan nema veze penal je 100%)
Salence
Lapsus lingue......crvena,naravno(od slavlja se prebacio na penal...godine čine svoje)
user1643913607
Prvo naucite pravila fudbala i sudjenja pa onda dajte komenentar.Jer kod vas u Bosni su sigurno druga pravila nego u Europi.Radi toga vam je liga takva.Crveni ko suza.Pozdrav od fudbalskog sudije koji bar ima iskustva u fudbalu.
E.Car
Pa što mu ne dade crveni??? Vjerovatno si ti bolji sudija od ovog što sudi u Italiji ali nisi dobio šansu!!!
Neso
Nako vala... 50-50. Neko bi dao crveni, neko ne. Meni izgleda da je lopta malo zakacila i igraca Milana po ruci prilikom ispucavanja.
Mostarac94
Nope, igrac milana je prvi igrao rukom pa tek golman
Rano si bez vida ostao jarane
Mostarac94
Ruka igracu nije u prirodnom polozaju, sta zelis rec da nije rukom igrao?
Naravno da nije, u glavu je bilo. Ovako se ne bi odbila da ga je u ruku pogodila.
Koba84
Ma ja jok bio unutra. Ruka u 16 nesvira pa opet ce srat ovdje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.