Lazio lako protiv Triestine, Lulić strijelac trećeg gola

Prijateljski susret

Lazio lako protiv Triestine, Lulić strijelac trećeg gola

Fudbaleri Lazija pobijedili su danas Triestinu u prijateljskoj utakmici sa 3:0 tokom priprema pred početak nove sezone.

Ekipa koju sa klupe predvodi trener Simone Inzaghi povela je u 14. minuti kada je mrežu protivnika zatresao Minala. To je bio i konačan rezultat prvog dijela meča.

U nastavku susreta, Lazio je postigao još dva gola, a strijelci su bili Ciro Immobile i nekadašnji bh. reprezentativac Senad Lulić.

Inače, Inzaghi je na ovom meču izveo veoma snažan sastav u kojem su između ostalog bili golman Proto, Dušan Basta, Lucas Leiva ili Stefan Radu, dok su sa klupe ušli igrači poput Lulića i Immobilea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio naredni prijateljski meč igra protiv SPAL-a za tri dana, dok će kasnije odigrati i utakmice protiv Arsenala i Borussije Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi