Senad Lulić: Da sam postigao gol sve bi bilo drugačije

Kapiten Lazija nakon eliminacije iz Evropske lige

Senad Lulić: Da sam postigao gol sve bi bilo drugačije

Lazio je večeras poražen rezultatom 2:0 na gostovanju kod Seville, u revanš meču 1/16 finala Evropske lige.

Sevilla je i u prvom susretu na Olimpicu slavila pobjedu (1:0), pa je došla do plasmana u osminu finala.

Lazio je danas imao svoje šanse, ali ih nije uspio iskoristiti, te je na taj način dozvolio Sevilli da rutinski ovjeri narednu fazu takmičenja.

U nekoliko izglednih situacija našao se i bivši bh. reprezentativac i kapiten Lazija, Senad Lulić. Ističe se ona u kojoj je pokušao iznuditi penal u situaciji kada se našao pred golom Seville.

"Bio sam tako blizu gola. Želio sam odmah šutati, ali nakon što sam gurnuo loptu u for osjetio sam kontakt dok sam se nalazio između defanzivca i golmana", izjavio je Lulić nakon utakmice za Lazio Style kanal.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Veliko razočaranje, da sam postigao gol sve bi bilo puno drugačije. Znali smo da su nam ovdje potrebna dva gola bez obzira na sve i šteta je da nismo uspjeli postići niti jedan", nastavio je Lulić, pa dodao:

"Rezultat je jasan, ali osvrnemo li se na dvije utakmice, mislim da smo zaslužili više od poraza od 3:0... Vraćaju nam se povrijeđeni igrači i sada se moramo fokusirati na polufinale Kupa Italije".

Promo

Top Komentari

Svojprisebi
pa sto ga ne opali jarane sta si sav traljav
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi