Lazio petardom došao do 11. uzastopne pobjede, ali sve je u sjeni sramote na tribinama

Nova tri gola Immobilea

Lazio petardom došao do 11. uzastopne pobjede, ali sve je u sjeni sramote na tribinama

E. Škorić
Teme:

Nogometaši Lazija s 5:1 su u 20. kolu Serije A deklasirali Sampdoriju.

S 11. uzastopnom pobjedom u prvenstvu Lazio je stigao do cifre od 45 bodova i samo bod manje ima od drugoplasiranog Intera i svega tri od vodećeg Juventusa. I Inter i Juve tek treba da odigraju meč ovog kola, ali ko bi se nakon svega nadao da će Lazio imati takav niz i da će doći tako blizu ovim ekipama?

Ciro Immobile ponovo je bio junak s tri pogotka, pa je sada s 23 gola u Seriji A uvjerljivo najbolji strijelac lige. Po 14 su dali Lukaku i Ronaldo.

Osim tri gola Immobilea, po gol su danas dali Caicedo i Bastos, dok je Linetty postigao utješni gol za nemoćne goste.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve što se dešavalo na terenu u sjeni je sramote navijača Lazija, koji su danas skandirali: "Zaniolo skači s nama", ismijavši tešku povredu italijanskog reprezentativca u meču Rome i Juventusa.

Top Komentari

mer12
Jadnici, imaju napadaca koji bez penala ne bi imao ni 10 golova do sada kao Qaljarela prosle sezone prvi strijelac pola penali, pa je penal za svaku glupost...kakvi komleksi
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi