Savršena noć ekspresno se pretvorila u opštu katastrofu

Na meču Lazio - Roma

Savršena noć ekspresno se pretvorila u opštu katastrofu

M. Šljivak

Meč gradskih rivala Lazija i Rome u četvrtfinalu italijanskog Kupa donio je nemile scene na tribinama. Navijači oba tima izazvala su nerede.

Više od 50.000 navijača okupilo se večeras na rimskom Olimpicu, gdje se u četvrtfinalu italijanskog Kupa sastaju Lazio i Roma.

Fenomenalne scene na tribinama pokvarili su navijači oba tima. U jednom trenutku došlo je do haosa i do gađanja bakljama i dimljenim bombama.

Trajalo je sve nekoliko minuta. Srećom, ubrzo se sve zaustavilo i utakmica je počela bez ikakvih problema. Još uvijek se ne zna ima li povrijeđenih osoba.

Oglasi

Naravno, oba tima će zbog ovih scena snositi posljedice, posebno Lazio koji je organizator ovog susreta.

AC/DC odzvanjao Olimpicom i najavio spektakl

Atmosfera pred derbi, odnosno pred same nerede, bila je zaista čudesna. Igrače je dočekao slavni AC/DC i čuvena pjesma Thunderstruck.

Borba na terenu sigurno će biti žestoka. Očekuje se dosta posla za sudiju Danielea Orsata, posebno kada se zna da se u četvrtfinalu Kupa Italije igra samo jedna utakmica.

Sigurno je da će ovaj susret biti 'na nož'. Oba tima žele trofej ove sezone, u prvenstvu će teško doći do njega, pa im je Kup jedinstvena prilika da ga uzmu ove sezone.

Navijači oba tima napravili su i posebne koreografije za derbi. Pokazali su ih pred početak derbija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gogs
Dimljeni losos i dimljene bombe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi