"Lažni" otac prevario Ziyecha, očajni dječak sve otkrio medijima

Dres završio na eBayu

"Lažni" otac prevario Ziyecha, očajni dječak sve otkrio medijima

E. Škorić

Mladi Yassine Hussairy (11) probio se pored stražara samo kako bi zagrlio Hakima Ziyecha i zatražio dres.

Tuga mladića: Ziyech mu obećao dres, na kraju isti umjesto kod njega završio na eBayu

Hussairy nije mario za vlastitu sigurnost samo kako bi dobio dres od zvijezde Ajaxa. Ziyech mu je obećao dres nakon što se utakmica završi, ali na kraju se u priču uključio nepoznati muškarac.

On se predstavio kao otac dječaka koji je utrčao na teren, pa je Ziyech u to povjerovao i dres ustupio starijem muškarcu koji je samo nestao.

Dječak je na kraju ostao bez dresa, a isti je stavljen na eBay i navodno je prodan za nešto manje od 700 eura.

"Nisam mogao doći do dresa jer sam bio u žurbi. Majka me čekala i zbog gužve u saobraćaju nisam mogao brže. Neko je rekao da je moj otac i dobio je dres od Ziyech", ispričao je mladi dječak.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ipak, s obzirom da se cijela priča pojavila u svjetskim medijima, nema sumnje da će Marokanac prije ili kasnije pronaći dječaka i dati mu dres.

Top Komentari

DamirT
Dabogda ti prisjele te pare...
3 0
jugjejedan
Bitnoje se snac??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije