"Messi je bio jako nervozan, glasno me je opsovao, htio me ubiti"

Saigrači u PSG-u i Argentini

"Messi je bio jako nervozan, glasno me je opsovao, htio me ubiti"

E. Ganibegović

U sezoni 2020/21. PSG je eliminisao Barcelonu iz Lige prvaka nakon ukupnog rezultata 5:2.

Tijekom utakmice ova dva tima Leo Messi je iznervirao Leandra Paredesa zbog grube intervencije.

Međutim, pravi razlog svega je sasvim drugačiji. Paredes sada otkriva i kaže da je svađa započela jednim odgovorom koji je on sam dao.

"Bio je iznerviran jer sam dao komentar svojim saigračima i čuo me. Bio je jako nervozan. Jako me glasno opsovao. Htio sam propasti u zemlju. Htio sam ići kući", rekao je Leandro Paredes, a prenosi Mundo Deportivo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nakon tog trenutka vidio sam ga u reprezentaciji i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Pokazao mi je kakav je kao osoba. Naš odnos je jako dobar. Sad, kad se prisjetimo tog trenutka, smijemo se. Ali, tada me htio ubiti", otkriva Paredes. 

Najzad, ova dva Argentinca ljetos su postali saigrači u PSG-u s kojim su zajedno osvojili titulu u francuskom prvenstvu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi