Njihova romantika je posebna: Odmah nakon promocije stigla čestitka iz vrha

Luda noć na Čizmi

Njihova romantika je posebna: Odmah nakon promocije stigla čestitka iz vrha

H. Zilić

Ekipa Leccea se nakon tri godine vraća u Seriju A.

U ludom finišu Serije B Lecce je trijumfom protiv Prodenonea sa 1:0 osigurao povratak u elitu, a naon posljednjeg sudijskog zvižduka stigla je i prva čestitka.

Ekipa Intera se oglasila putem društvenih mreža i Lecceu čestitala na povratku u najbolje društvo italijanskog fudbala.

Lecce je ikonski klub i sigurno njihov povratak vraća onaj prepoznatljivi šmek Seriji A i jedan su od klubova koji zaljubljenici u itlaijanski fudbal ne bi izostavljali iz društva najboljih.

Sa druge strane, Inter je u borbi za titulu, a sinoć su se spasili protiv Empolija, gubili su 0:2 na kraju dobili 4:2.

Ovome dodajmo da je pored Leccea plasman u Seriju A izborio i Cremonese, a velika će borba biti u play offu gdje su Monza, Pisa, Brescia, Ascoli, Benevento i Perugia.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adonii
Neee 3:2 vec 4:2
2 0
denimen9
Lecce - Juve kec. Sama ti riječ kaže.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti