Lech doveo zamjenu za Štilića

Bh. internacionalac definitivno odlazi?

Lech doveo zamjenu za Štilića

Lech iz Poznana potpisao je ugovor sa bjeloruskim fudbalerom Sergejom Kriwecom, kojeg u poljskom klubu smatraju zamjenom za našeg Semira Štilića.

Nakon što je škotski Celtic ponovo pokazao interesovanje za ovim nekadašnjim fudbalerom sarajevskog Željezničara u Lechu su brzo reagovali te su doveli Bjerlorusa Kriweca, koji igra na istoju poziciji kao i Štilić.

Lech se tako osigurao da u slučaju odlaska Štilića ima alternativu, ali želja trenera poljske ekipe Jaceka Zielinskog jeste da ima obojicu ovih igrača u ekipi, čime bi Lech imao "najkvalitetniji vezni redu ligi", navode poljski mediji.

Međutim, teško je očekivati da će Lech uspjeti zadržati Štilića, tim prije što je Celtic voljan platiti za njega tri miliona eura, koliko traže Poljaci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti