Lech prodaje Štilića da bi doveo Dudua?

Prema pisanju poljskog portala Fakt

Lech prodaje Štilića da bi doveo Dudua?

Lech Poznan je zainteresovan za lijevog beka Widzew Lodza Dudua Paraibu, međutim nemaju dovoljno sredstava za dovođenje Brazilca, tako da će vjerovatno prodati našeg Semira Štilića ili Sergeya Krivetsa.

Widzew ne bi trebao tražiti više od 400.000 eura za Dudua, ali u ovom trenutku Lech nije ni to spreman platiti dok ne proda nekog od pomenuta dva igrača.

"Lech može dovesti Dudua za oko 400.000 eura, ali će vjerovatno morati prethodno prodati Semira Štilića ili Sergeya Krivetsa", piše poljski portal Fakt.

"Sada su šanse veće da dovedu Brazilca, jer ovaj put Widzew se neće previše cjenkati. Klub iz Lodza je u finaksijskim problemima i treba im novac", dodao je poljski portal.

Našem reprezentativcu ugovor sa poljskim klubom ističe na kraju sezone, tada ukoliko ga Lech ne proda u januarskom prelaznom roku, Štilić će na kraju sezone moći napustiti klub bez odštete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.