Lech u finalu Kupa, Štilić strijelac

Veliki uspjeh našeg igrača

Lech u finalu Kupa, Štilić strijelac

Fudbaleri Lecha iz Poznana plasirali su se u finale Kupa Poljske nakon što su u revanš meču polufinala nadigrali Poloniu sa 4:1, ali tek nakon izvođenja jedanaesteraca.

S obzirom da je nakon 90. minuta na semaforu stajao identičan rezultat kao u prvom susretu (1:1) igrali su se produžeci, da bi se onda pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Jedan od strijelaca sa bijele tačke bio je i bh. fudbaler Semir Štilić, koji je pogodio mrežu Polonie za, u tom trenutku - 2:0. Ipak, junak je bio golman Lecha Ivan Turina koji je sačuvao svoj gol u izvođenju penala (dvije odbrane).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.