11

Komentari (11)

Fejker
Ne razumijem likove koji reaguju na njegove komentare, to se samo preskoci, kako mozete sa psihicki bolesnim raspravljat, komunicirat …?
MaDaj
Možete pogledati moje komentare i viditi da nikad riječ protiv arsenala nisam rekao, ne navijam za njih ali su mi totalno simpa.. ali mogu reci da CIST penal u 95-96tom minutu protiv njih nije sviran, kad se onaj debil baca da blokira ubačaj i udara ga lopta u lakat,
DOKTOR_GAZ_
Pita novinar Jorginha:"Zasto si dosao u AR567AL"? Jorginho:"Sanjam da osvojim LIGU SAMPIONA sa AR567ALOM kao sto je i moj sef ARTETA". Novinar: "ALI ARTETA nije osvojio LIGU SAPIONA sa AR567ALOM". Jorginho:"ZNAM, SANJAO JE"..
StarMoVe
@DOKTOR_GAZ_ I ti si oštecen ali mentalno malo žešće!
DOKTOR_GAZ_
Lose ste preveli..HAJKA se digla ZATO sto je NEOPRAVDANO PONISTIO GOL BRENTFORDA, zbog NEPOSTOJECEG PREKRSAJA..samo bezveze ljutite navijace AR567ALA ovom montiranom SLIKOM..Svako ko je gledao utakmicu, zna da je BRENTFORD brutalno PROMASIVAO..CAK su i DRASTICNO OSTECENI, zbog ponistenog gola..
adoguns88
Nije bolest sve sto boli...beri pamet sine moj beri pamet dok si jos mlad dok jos imas vremena...kasno ce biti kasnije ?
Bulle
Ionako će završit 7., bezveze se bune :)
Nemoze je starac moj on vise nikad ubrat, ne ulazi dzaba nadu.
DOKTOR_GAZ_
Tako je druze..evo ti ne navijas za NEJAC..evo ti reci za neki AR567ALOV EVROPSKI TROFEJ..da ne bude da sam ja NEREALAN..sportski pozdrav na REALNOM KOMENTARU.
@DOKTOR_GAZ_ Bio ARSENAL u pitanju ili ne bio, ti si taj koji ces uvijek nesto napisati o Arseanlu kako bi doslo do izrazaja ono tvoje tipkanje AR567AL, pitam se, imas li ti ova slova na tastaturi A - R - S - E - N - A - L, ti ovo namjerno i uporno radis, kako bi privukao paznju. Da naglasim bilo koja tema u sportu da je u pitanju, ti uvijek guras ono svoje AR567AL, ma mars u 3 lijepe pm. Kako vidim tvoj mozak je otisao u ofsajdu.
user1676213081
Kakav bolesnik, toliko “mrzis” Arsenal da im gledas bukvalno svaku utakmicu, ne propustas nijednu vijest. Degeneriku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti