Grealish htio izvesti korner, a onda je počela paljba navijača Leedsa

Grealish htio izvesti korner, a onda je počela paljba navijača Leedsa

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja igraju trenutno u gostima protiv Leeds Uniteda.

Jasno je da Građanima večeras odgovara samo pobjeda na gostovanju kod Leedsa kako bi se vratili na prvo mjesto na tabeli.

City je na pravom putu da osvoji tri boda na Elland Roadu jer vodi trenutno sa 2:0 golovima Rodrija i Akea, a do kraja meča ostalo je još dvadesetak minuta.

No, detalj koji je obilježio ovu utakmicu desio se u 58. minuti ubrzo nakon drugog gola Mancester Cityja.

U centru pažnje bio je Jack Grealish koji je pokušao da izvede korner, a onda su ga navijači Leedsa počeli gađati zgužvanim papirima zbog čega su reagovali i redari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Grealish se na sve to samo nasmijao i srećom niko od navijača Leedsa nije bacio neki predmet koji bi zaista mogao da povrijedi fudbalera gostujućeg tima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi