Legenda Arsenala Emeryju: Sve možeš prodati, samo njega ostavi

Puno poštovanje za Ozila

Legenda Arsenala Emeryju: Sve možeš prodati, samo njega ostavi

E. Škorić

Mnogi igrači se povezuju s Arsenalom, a također je i veliki broj prvotimaca londonske ekipe koji bi mogli napustiti Emirates.

Bit će sigurno ponuda za igrače Arsenala, ali ako se pita legendu ovog kluba Iana Wrighta, jednog svakako ne bi trebalo prodati.

"Ne prodajem nekoga poput Mesuta Ozila jer je to igrač kojeg želite u sovm timu. Ljudi mogu reći šta god žele, da igra slabo i da ne radi ovo ili ono, ali činjenica je da je on dovoljno dobar da bude u Arsenalu", kazao je Wright, dodavši:

"On je najbolji u svih pet evropskih liga po kreiranju šansi. Nemam problem s tim koliko on zarađuje, ali bitno je da je okružen dobrim igračima".

Na Wrightovu sreću, Ozil nema namjeru da napusti Arsenal ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da nema šanse da odem. Imam još dvije godine ugovora s Arsenalom i nisam planirao da ga napustim. Ponosan sam i jako sam sretan što sam u ovom klubu", rekoa je Ozil.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi