Legenda Arsenala tvrdi: "Za Kaneovu lošu formu je kriva beba"

Dobio nedavno drugo dijete

Legenda Arsenala tvrdi: "Za Kaneovu lošu formu je kriva beba"

E. Čaušević

Prema pisanju engleskih medija Harry Kane nije otvorio novu sezonu na najbolji način, a mnogi u posljednje vrijeme sve više pišu o tome kako na terenu djeluje umorno i istrošeno.

Kane je imao vremena za odmor nakon Svjetskog prvenstva, te se priključio Tottenhamu nekoliko dana pred novu sezonu. Ipak, na terenu se jasno vidi da Kane nije još uvijek u svom elementu, a mnogi su nakon meča s Liverpoolom poručili da djeluje baš umorno i istrošeno tokom utakmice.

Legendarni napadač Arsenala, Ian Wright, vjeruje da je razlog njegovog umora drugo dijete koje su Kane i njegova supruga dobili nedavno. Wright tvrdi da se na napadaču Tottenhama vidi da ne spava mnogo, a za to "krivi" njegovo tek rođeno drugo dijete.

"Kada ga gledate vidite da ne djeluje onako svježe i spremno za utakmicu kao prije. Ipak, niko se nije sjetio da je dobio tek drugo dijete i da vjerovatno zbog toga ne spava dovoljno. Mnogi su ga kritikoval za igre, ali trebate i to uzeti u obzir jer očito da pomaže svojoj supruzi oko bebe koju su nedavno dobili", rekao je Wright.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi