Legenda Liverpoola nazvala igru Salaha "sebičnom i pohlepnom", navijači se slažu s njim
Salah je u velikoj golgeterskoj krizi

Nastavlja se katastrofalna forma Egipćanina

Legenda Liverpoola nazvala igru Salaha "sebičnom i pohlepnom", navijači se slažu s njim

S. Pašalić

Liverpool je danas teškom mukom stigao do pobjede od 2:1 protiv Fulhama u gostima.

Sadio Mane je doveo Liverpool u vodstvo u 26. minuti, a bivši igrač Redsa Ryan Babel je izjednačio na 1:1 u 74. minuti. Sva tri boda Liverpoolu je donio James Milner u 81. minuti golom sa bijele tačke.

Liverpool se tako vratio na prvo mjesto na tabeli i sada ima 76 bodova, dva više od Manchester Cityja koji ima utakmicu manje. Ipak, nakon utakmice mnogi su bili nezadovoljni sa igrom Liverpoola, a posebno igrom Mohameda Salaha koji se nalazi u jako lošoj formi.

Salaha su proglasili krivim jer je prpustio nekoliko dobrih prilika, ali još više mu zamjeraju što je u većini izglednih situacija pucao na gol umjesto da doda loptu saigračima koji su bili u boljoj poziciji.

Bivši igrač Liverpoola Jamie Carragher je nazvao igru Salaha "sebičnom i pohlepnom", a mnogi navijači na društvenim mrežama su se složili s tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Ja neznam sta vide u ovom igracu covjek je operisan od fudbala
7 1
Bulle
Dzeko je njemu dao 100 lopti on u vecini slucajeva nije htio asistirat, uvijek suta na gol...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi