Legenda Liverpoola poručila: Ne vjerujem da će doći do zamjene Salaha za Dybalu
Juventus se želi riješiti Dybale, ali teško da za njega mogu dovesti Salaha

Ian Rush smatra da se Klopp neće riješiti najboljeg igrača

Legenda Liverpoola poručila: Ne vjerujem da će doći do zamjene Salaha za Dybalu

S. Pašalić

Naslovnica italijanskog Tuttosporta donijela je jučer senzacionalan naslov u kojem je pisalo da bi moglo doći do zamjene igrača između Juventusa i Liverpoola.

Tuttosport je tvrdio da je Juventus spreman ponuditi Paula Dybalu i 50 miliona eura za Mohameda Salaha. Danas je tu vijest prokomentrisao i Iana Rush koji je igrao za 'Redse'.

Rush je rekao da ne vidi način na koji bi Jurgen Klopp pristao na ovakav dogovor i izgubi svog najboljeg igrača.

"Mislim da će ostati u Liverpoolu, navijači ga vole i njemu je lijepo ovdje. Potpisao je novi ugovor i ne vjerujem da će doći do zamjene", rekao je Rush.

I dok za ovaj transfer postoje male šanse da se realizuje, Juventus je uspio zavšiti posao sa Aaronom Ramseyem koji će stići u Torino na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rush smatra da je ovo bio dobar potez Velšanina koji će mu pomoći u karijeri.

"On je sjajan igrač i porodični čovjek. Juventus mnogo brine o ponašanju svojih igrača i van terena, a on je sjajna osoba, pravi čovjek za tim iz Torina", zaključio je Rush.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Argentario
Nije klopp magarcina tolko hahaha
1 0
Argentario
Dybala + 150mil za salah I nema problema
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi