Legenda Pedru poručila da ne ide kod "pokvarenog" Van Gaala
Foto: EPA

Stoičkov traži od Pedra da ostane

Legenda Pedru poručila da ne ide kod "pokvarenog" Van Gaala

Edmir Škorić

Legenda Barcelone Hristo Stoičkov još jednom je opleo po Louisu van  Gaalu.

Stočkov ne voli Van Gaala i nije ovo prvi put da govori loše o holandskom stručnjaku. Ovoga puta ga se 'sjetio' zbog špekulacija o transferu Pedra iz Barcelone na Old Trafford.

"Nikada ne bih bio pod zapovjedništvom Van Gaala. On je osrednji trener. Uništio je Barcelonu, a sada uništava Manchester United", kazao je Bugarin, dodavši još:

"Ono što je učinio s Valdesom najbolje pokazuje kakva je osoba. Nadam se da će me Pedro poslušati i da neće otići kod ovog polovnog trenera".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedro je ponikao u Barceloni, ali se odlučio na odlazak pošto zbog velike konkurencije ne igra na Nou Campu, a United je spreman da ga plati 23 miliona funti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.