Legenda Real Madrida se nada Bilićevom otkazu

Tvrde španski mediji

Legenda Real Madrida se nada Bilićevom otkazu

Rezultati koje ove sezone West Ham ostvaruje su ispod svih očekivanja. 

Čekićari se nakon jedanaest kola nalaze na 17. mjestu s jednim bodom više od Hull Cityja i opasne zone, a uz je zabilježeno i ispadanje iz kvalifikacija za Evropsku ligu od rumunske Astre drugu godinu zaredom. 

Pred West Hamom su uz to gostovanja kod Tottenhama, Uniteda i Liverpoola, dok će kod kuće igrati sa Arsenalom, a mediji u Španiji su uvjereni da Slaven Bilić paklen raspored neće preživjeti i da se već traži njegov nasljednik. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, čelnici West Hama su spremni dovesti legendarnog Realovog igrača Michela, koji je posljednji angažman imao u Marseilleu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi