Legenda Reala misli da je Mbappe poslije sinoćnje utakmice miljama daleko od madridskog kluba
Foto: EPA

Jorge Valdano pun hvale za mladog Francuza

Legenda Reala misli da je Mbappe poslije sinoćnje utakmice miljama daleko od madridskog kluba

Kylian Mbappe je sinoć na Camp Nou demonstrirao svu svoju nogometnu moć i u simultanci uz hat trick svoj tim pogurao daleko prema plasmanu u 1/4 finale Lige prvaka. 

PSG je razbio Barcelonu s  4:1, a čudesni Francuz osim što je postigao tri pogotka, pokazao je da je u ovom trenutku možda i najbolji igrač svijeta.

Nakon sinoćnje utakmice Parižani su za veliki broj analitičara postal jedan od najvećih favorita za naslov prvaka Europe, što bi u najavi značilo da bi Mbappe mogao produžiti ugovor s prvakom Francuske. Mbappe, kojeg se gotovo svakodnevno veže za transfer u Real, nikad nije skrivao ambiciju da igra u timu koji će se stalno boriti za najveće trofeje, a ovakav PSG izgleda kao momčad koja je sposobna napasti naslov. S tim se slaže i legendarni  Argentinac Jorge Valdano.

Svjetski prvak s Argentinom 1986. i igračka i trenerska legenda Reala kaže da Mbappe nikad nije bio dalje Realu nego što je sad.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

''Kylian ima moć da svoju kvalitetu dokaže na utakmicama najviše razine, ali PSG je sinoć pokazao da se ne radi samo o Mbappeu. Katalonci su još dobro i prošli obzirom na to kako su izgledali u drugom poluvremenu. Mislim da je nakon ove utakmice Mbappe udaljeniji od Reala nego ikad prije. On komotno može u ugovoru tražiti 30 miliona eura godišnje, a toliki novac može dati samo PSG'' - kazao je Valdano pa je dodao kako bi se Real trebao okrenuti jednom drugom napadaču:

''Mbappe je potpuniji igrač od Halanda, ali mislim da Realu treba strijelac poput Norvežana. Haland je Mario Kempes 21. stoljeća'', zaključio je.

Top Komentari

AmarSahi
''Nakon sinoćnje utakmice Parižani su za veliki broj analitičara postal jedan od najvećih favorita za naslov prvaka Europe'' Pa i Cadiz je pobijedio Barcelonu pa ne znači da će oni osvojiti Ligu Prvaka...
4 2
manijacci8787
Kakav mozak majko moja..Treba im jedan playmaker i jedan brz igrac a imaju pravu gol masinu Benzinca..
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi