Legenda se pobunila: Dungi menadžeri kroje ekipu

Romario smatra da u reprezentaciji nešto ne štima

Legenda se pobunila: Dungi menadžeri kroje ekipu

Legendarni brazilski fudbaler Romario je u izjavi za tamošnje medije istakao da reprezentacija Brazila pod vodstvom Dunge ne funkcioniše na najbolji način.

Iako su u privatnom životu prijatelji, Romario Dungi zamjera što u reprezentaciju ne poziva najbolje igrače.

"Dunga očigledno postupa u skladu sa interesima menadžera pojedinih fudbalera. On mi je prijatelj ali je očigledno iskompromitovan. U reprezentaciju ne zove najbolje igrače, jer iza toga stoje mnogi interesi. Izgleda da reprezentacija pripada menadžerima koji žele da se obogate pozivima u nacionalni tim", poručio je Romario.

Romario je za vrijeme bogate igračke karijere odigrao veliki broj utakmica za reprezentaciju Brazila, s kojom je osvojio i Svjetsko prvenstvo u SAD 1994. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti