Legenda Uniteda zahtijeva da se Liverpoolu dodijeli titula, ali s fusnotom

Legenda Uniteda zahtijeva da se Liverpoolu dodijeli titula, ali s fusnotom

E. Škorić

Bivši odbrambeni igrač Manchester Uniteda, sada analitičar Sky Sportsa, Gary Neville, smatra da Liverpoolu treba dati naslov, ali uz fusnotu.

Liverpool je ubjedljivo vodeći tim Premier lige i samo čudo ga može zaustaviti na putu do titule, no pandemija koronavirusa otkazala je sva prvenstva, pa tako i ono u Engleskoj koje je praktično bilo riješeno.

Bilo je čak govora da će se prvenstvo poništiti, što bi naravno bilo nepravedno prema timu Jurgena Kloppa, a također nije isključeno da se prvenstvo završi tako što bi se Liverpool kao trenutni lider odmah proglasio prvakom.

Legenda Manchester Uniteda smatra da bi se Liverpool trebao proglasiti prvakom s fusnotom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dati Liverpoolu naslov, ali uz fusnotu. To može objasniti da je Liverpool proglašen prvakom, ali da je sezona otkazana zbog koronavirusa. Ali to bi bio neugodni scenarij za nogometni svijet", poručio je Neville.

Fusnota je riječ njemačkog porijekla koja označava neku bilješku smještenu pri dnu stranice i ona dalje objšanjava ili ukazuje na dodatno objašnjenje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JJRamzes
Ljudi su je zasluzili, citav svijet to zna i vidi. Liverpool je najbolji klub u Engleskoj, sa ovom će imati tri titule vise od UTD-a. Drugo je sto se vi plasite da ce vas sustici i prestici po broju prvaka Engleske, pa trazite neke glupe izgovore...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi