"Salah je nekada toliko loš da ne možete vjerovati"

Kritike za Egipćanina

"Salah je nekada toliko loš da ne možete vjerovati"

Mohamed Salah iznenada se našao na udaru kritika tokom pauze zbog koronavirusa.

Egipćanina je kritikovao penzionisani škotski veznjak Don Hutchison koji je svojevremeno igrao za Liverpool.

Obzirom da Salah ove sezone, po njegovom mišljenju, ne pruža dobre partije, ili ih barem ne pruža konstantno, Hutchison je odlučio da ga pošteno iskritikuje. Kaže kako bi prodao prije njega nego Sadija Manea.

"Ne bih prihvatio 140 miliona funti za Manea. Oni imaju isto godina, ali Mo Salah... Gledam ga svake nedelje i, nemojte da me shvatite pogrešno... Ne možete mnogo Mou Salahu oduzeti sve što je postigao, ali... Gledate Salaha i taj čovjek radi neke genijalne stvari, ali onda neke proste stvari odradi toliko loše da ne možete da vjerujete", kaže bivši veznjak ESPN-a i dodaje:

"On ne može da pošalje pas unaprijed pet jardi, djeluje kao da on iz apsolutno svake pozicije pokušava da protivniku probaci loptu kroz noge, svojim napadačima pokušava da doda loptu bukvalno kroz protivnika...".

Ipak, na kraju ga je malo i pohvalio:

"Gledate ga i razmišljate: 'Mora da su Klop i njegov tim pokušali da Salaha nauče kako da radi te stvari. On osnovne stvari radi loše, ali njegova statistika je zastrašujuća i on daje ogroman broj golova u Premier ligi i Ligi šampiona".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salah je inače ove sezone odigrao 40 utakmica i postigao 20 golova uz devet asistencija.

Svemu dodajmo i podatak da je Hutchison za Redse igrao u periodu od 1990. do 1994. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Upravu je
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi