17

Komentari (17)

Izet
Ceka te Tuzla city
Leo
Čeka njega reprezentacija.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Cuj legenda Željeznicara??Valjda legenda Zrinjskog.Kad je najvise treb'o Želji je okren'o ledja i otis'o u Zrinjski.E to je momenat kad ovog SDA uhl**** VISE NE MOZES SVRSTAVATI U LEGENDE KLUBA.
PRAVIGAZIJA
BUKI nas posteni..u VAKAT stampao majice sa svojim likom i dijelio Manijacima, lafo on je igracina, pa ljudi ko biva zaluđeni za njim..
Horde
E i svaka budala da sebi za pravo pametovati...
south
Tek ih sad nigdje nece biti jos kad pocnu dovoditi anonimuse iz vjetnama e onda ce kukaju sto ih tan proda ovoj vjetnamskoj ublehi koja je najavila kako preko sarajeva zeli da promovise vijetnam i igrace iz vjetnama.
afica2007
Jao kad alkoholičar i pjandura počne pametovati.
Chendo
S mamom sam ti odnose imao sinoć... Dobra je ! Hvali te, lijepo učiš... Biće nešto od tebe, krezubi stvore!
balunv
Duplu krunu vam donio sad isti broj bodova ko prvoplasirani Šta hoćete više. Iduće godine će te vidjet Evropu al na GLOBUSU
user85
A zaboravio si osam golova primljenih u dva derbija?
izvoristine
Svaka cast upravi. On je kao prvo losa osoba koja psuje gore od Vlaha a i nikakav strucnjak.
izvoristine
Mars pseto nekulturno. Imam tvoje podatke ocekuj da ces biti prebijen u roku najdanje 10 dana zbog ove psovke. Pa ces zaboravit kad si zadnji put psovao.
Chendo
Čekam te! Evo me sa Husrefom u Makijatu...
Hasimaga
Sto se kospe sekiraju za Husrefa
Manijak87
Trebali bi i vi. Zašto? Biće vam jasno, uskoro.
teddy sheringham
Ja ba. Strah. Vječiti strah od Sarajeva.
Manijak87
Slazem se u potpunosti. Kakvi amateri, otjerase covjeka koji ih je vratio u zivot prosle sezone, nakon debakla protiv Atalante. Ko je jos mogao ocekivati onakav oporavak i domaciju?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.