Legendarni Canizares je na najbolji mogući način opisao trenutnu borbu Barcelone i Reala u La Ligi

I nije pogriješio

Legendarni Canizares je na najbolji mogući način opisao trenutnu borbu Barcelone i Reala u La Ligi

Edmir Škorić

Nekadašnji slavni golman Santiago Canizares, koji radi kao sukomentator na Movistar+, dao je nevjerovatan odgovor na pitanje ko će biti prvak u Španiji ove sezone - Real Madrid ili Barcelona.

Trenutno nakon 27 kola Barca je lider s dva boda više od svog ljutog rivala, ali činjenica je da bi ovo mogla da bude izuzetno zanimljiva trka do kraja.

"Ko će biti prvak? Pa, ovisi o tome koga gledate. Ako gledate Barcelonu, onda mislite da će Real biti prvak. Ako pak gledate utakmice Reala, uvjereni ste da će Barca osvojiti", rekao je Canizares.

I ništa nije pogriješio. Ove sezone su daleko ispod svog nivoa i jedni i drugi i stiče se dojam da će bez titule ostati onaj tim koji uspije da bude manje loš u ostatku sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo da je Real sinoć izgubio na gostovanju kod Betisa, dok je Barca uspjela da na svom terenu uz dosta problema pobijedi Real Sociedad s 1:0 i da se tako vrati na vrh ligaške tabele.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Sjećate li se vi da je Elvir Bolic ovom Canizaresu dao go ni manje ni više nego sa pola terena Haha
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti