Zidane jasan nakon neočekivanog poraza: Preuzimam odgovornost na sebe

Real sada zaostaje dva boda za Barcelonom

Zidane jasan nakon neočekivanog poraza: Preuzimam odgovornost na sebe

Samir Mlaćo

Sasvim neočekivano Real je upisao poraz kod Betisa.

Bilo je 2:1 za domaće koji su tako najviše pomogli Barceloni. Jedini pogodak za Madriđane postigao je Karim Benzema, no to nije bilo dovoljno za bodove u ovom meču.

Zinedine Zidane je preuzeo odgovornost na sebe.

"Gubii smo previše lopti, ja sam odgovoran i nemam opravdanje. Ne možemo biti zadovoljni, iako su se igrači trudili. Moramo analizirali šta se dogodilo", kazao je Zidane.

Real sada zaostaje dva boda za Barcelonom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moramo gledati naprijed, ima još 11 utakmica. Najgore utakmice sezone, ja sam kriv", dodao je Zidane.

U narednom kolu Real dočekuje Eibar.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Zidane konju glupi ubacujes Vasqueza PA JEL TO nema para da se dovede pojacanje? Benzema isto penzija dovedi napadaca da melje pred sobom
0 0
ArminA
Definitivno poraz zbog Zidanea,ne mozes mjenjati sastav ko carape . Stavlja Milita-a na beka ,previse defanzivna igra i to je to.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi