Legendarni golman Arsenala: Sramotno je i frustrirajuće kako igramo u odbrani
Seaman je prozvao igrače Arsenala

David Seaman je razočaran sa igrom i rezultatima Arsenala

Legendarni golman Arsenala: Sramotno je i frustrirajuće kako igramo u odbrani

S. Pašalić

Arsenal je nastavio sa svojom očajnom formom i ovog vikenda kada je odigrao 2:2 na gostovanju kod Norwicha.

Topnici su i pored promjene trenera izledali loše na terenu, te mogu biti sretni što su osvojili i bod, a najveće probleme je imala odbrana koja je izgledala katastrofalno.

Legendarni golman Arsenala, David Seaman, bio je frustriran upravo sa igrom u odbrani, ali i općenito sa rezultatima londonskog kluba ove sezone.

"Stvarno boli. Kada smo bili na terenu, od nas se očekivalo da osvojimo trofeje, a ne samo da završimo među četiri najbolje ekipe, rekao je Seaman.

"Navijačima je rečeno da se Arsenal seli na Emirates kako bi bio veći i bolji klub, a stvari se nisu ostvarile."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Postoji puno stvari koje treba sortirati, očito menadžer, ali tim se također mora sortirati."

"Izgledamo tako loše u zadnjoj liniji da je frustrirajuće što ništa nije učinjeno. I ne samo da primamo golove, već dajemo i toliko šansi. To je sramotno", rekao je David Seaman.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi