Legendarni igrač Liverpoola: Norwich je igrao jako glupo i naivno
Carragher smatra da Norwich ne može igrati na isti način na koji je igrao prošle sezone u Championshipu

Kanarinci će morati dosta toga popraviti prije meča protiv Newcastlea

Legendarni igrač Liverpoola: Norwich je igrao jako glupo i naivno

S. Pašalić

Nova sezona u Engleskoj je krenula, a Liverpool je u 1. kolu bio siguran na svom terenu i savladao je novajliju u ligi, Norwich sa 4:1.

Redsi su sve riješili već u prvom poluvremenu kada su vodili sa 4:0, a Kanarinci su uspjeli u 64. minuti postići počasni gol, ali nisu mogli uraditi ništa više od toga.

Norwich je prošle sezone igrao sjano u Championshipu i osvojio je prvo mjesto, ali je uslijedio hladan tuš nakon prvog meča u Premier ligi, a čini se da legendarni igrač Liverpoola Jamie Carragher uopšte nije bio zadovoljan sa onim što je vidio od ove ekipe.

"Ne sviđa mi se to. Mnogi ljudi će reći da nastavite igrati na potpuno isti način kao i prošle sezone, ali ne i ja. Ne kažem da treba potpuno promijeniti igru, nemojte. Ali ne budite naivni, ne radite glupe stvari, koristite mozak", rekao je Carragher za Sky Sports.

"Ne pričam o tome da u potpunosti promijene sve što rade kao tim ili trener koji se pokazao uspješnim, ali ušli ste u ligu u kojoj ćete imati manje lopte, izgubit ćete puno utakmica. Apsolutno glupo.", dodao je Carragher.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igra Norwicha je išla pravo na ruke Liverpoolu sa pokušajima da odigraju dodatne pasove u sredini terena"

"Toliko je naivno. Neke odluke koje Norwich donosi u svojoj polovici, pokušavajući uključiti loptu, gubeći loptu, protiv Liverpoola na Anfieldu koji fantastično vraća loptu.", zaključio je Carragher.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi