Legendarni igrač Liverpoola: Sarri je glup kada je propustio tako važnu stvar
Trener Chelseaja se našao na udaru bivšeg igrača Liverpoola

Bivši igrač Redsa nije bio zadovoljan sa potezom Italijana

Legendarni igrač Liverpoola: Sarri je glup kada je propustio tako važnu stvar

S. Pašalić

Mlada zvijezda Chelseaja Callum Hudson-Odoi je sa samo 18 godina debitovao za reprezentaciju Engleske u utakmici kvalifikacija za EP protiv Češke.

Legendarni igrač Liverpoola Jamie Carragher, koji sada radi kao stručni komentator izjavio je da je trener Chelseaja Maurizio Sarri bio glup što nije gledao cijelu utakmicu u kojoj je debitovao njegov igrač Callum Hudson-Odoi za reprezentaciju Engleske.

"Imam veliki problem s onim što je Sarri rekao o Hudsonu-Odoiju i to me stvarno nervira jer sam se stavio u položaj tog dječaka kada je Sarri rekao: 'gledao sam samo 20 minuta te utakmice i 20 minuta koje sam gledao on nije čak ni igrao tako dobro', rekao je Carragher.

"Ovo je dječak koji debituje u dresu reprezentacije. Zašto ne gledaš cijelu utakmicu? Mogli biste pomisliti kako gleda svoje ostale igrače tako što prebacuje kanale na televizoru. Ne moraš ih gledati, oni imaju 27, 28, 29 godina. Ovo je mladi momak, može li podnijeti teret igranja za reprezentaciju Engleske?", dodao je Carragher.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovo je dječak kojeg pokušavaju zadržati u svom klubu. Pa kako onda propuštaš međunarodni debi ovog momka, koji je vjerovatno najveća stvar koja mu se ikad dogodila kao nogometašu u ranoj dobi, da ga jednostavno odbaci i kaže 20 minuta koje sam gledao, nije čak ni dobro igrao", zaključio je ljutiti Carragher.

Carragher također smatra da Sarri nije koristio svoj mozak kada je propustio pogledati cijeli meč i debi Hudson-Odoija, te vjeruje da bi ovo moglo dodatno uticati na mladog igrača koji je već nesretan u Chelseaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi