Legendarni Sir Alex spreman za povratak

Moguć povratak Fergusona

Legendarni Sir Alex spreman za povratak

Midhat Šljivak

Sir Alex Ferguson, legendarni menadžer Manchester Uniteda, mogao bi se vratiti na klupu Crvenih đavola.

Kako navode engleski mediji, 74-godišnji Škot koji je vodio United do najvećih klupskih uspjeha u povijesti, spreman je da se vrati ako Louis van Gaal dobije otkaz.

Holandskom stručnjaku bi meč protiv Liverpoola mogao biti posljednji na klupi Manchester Uniteda. Već dugo je Van Gaal pred otkazom, a ako se to danas desi tim će preuzeti legendarni igrač tima s Old Trafforda Ryan Giggs.

Ipak, imaće slavni Velšanin veliku podršku. Sir Alex, usprkos činjenici da su mu 74 godine, spreman je da se vrati na klupu kako bi pomogao da se United vrati na stare staze slave.

Njegov povratak bi svakako obradovao navijače tima s Teatra snova, koji već tri godine i odlaska sjajnog stručnjaka, nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ferguson je čak 27 godina vodio Manchester United. U tom periodu je osvojio čak 38 trofeja od čega je 13 naslova prvaka Engleske.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi