Legendarni Wagner još nije za staro gvožđe
FOTO: Jabuka.tv

Brazilac ima 41 godinu

Legendarni Wagner još nije za staro gvožđe

A. Čaušević

Wagner Santos Lago spada u uži krug igrača koji mogu poprimiti epitet najboljeg ikad koji je kročio bh. premijerligaškim terenima. 

Legendarni Brazilac je 15-ak godina kao član Širokog Brijega i Posušja "terorizirao" svoje protivnike. Za to vrijeme postigao je preko 120 golova u bh. eliti.

Iako je zvanično okačio kopačke o klin Wagner ne može bez fudbala, a i u Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica Širokog Brijega je pokazao da nije za starog gvožđa.

Wagner nastupa za ekipu Lijeve Obale, a sinoć je u duelu protiv bivšeg saigrača Jure Ivankovića zabio jedan od pet golova. Wagnerov tim je slavio sa 5:0 te se tako plasirao u četvrtfinale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Wagner ima 41 godinu, a jasno je da mu je u krvi kao i većini Brazilaca da jednostavno uživa u fudbalu sve dok mu to njegovo tijelo dozvoli...

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi