Legendu Manchester Uniteda mogao bi naslijediti Slaven Bilić
EPA

Mark Hughes dobio otkaz nakon poraza od Coventryja

Legendu Manchester Uniteda mogao bi naslijediti Slaven Bilić

E. Ganibegović

Hrvatski trener Slaven Bilić je početkom novembra dobio otkaz u West Hamu nakon veoma lošeg početka sezone. Nedugo zatim se spominjao kao kandidat za klupu West Broma, Swanseaja i Middlesbrougha.

Poslije serije loših rezultata Stoke Cityja Mark Hughes je jučer nakon poraza njegove momčadi od Coventryja u FA Kupu smijenjen, a već sada se spominje nekoliko kandidata koji bi ga mogli zamijeniti.

Prema pisanju engleskih medija, jedan od kandidata je i Slaven Bilić koji je tijekom nedavnog gostovanja na Sky Sportsu izjavio kako trenutno važe opcije, te da će razmotriti svaku dobru ponudu koja se pojavi.

Bilić nije jedini kandidat, osim njega se spominju Martin O' Neill koji je prema kladionicama najveći favorit, zatim Ryan Giggs, Aitor Karanka i Roberto Mancini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi