Leicester u padu: Potpuno neočekivan poraz Lisica na King Poweru

Fulhamu važna pobjeda

Leicester u padu: Potpuno neočekivan poraz Lisica na King Poweru

E. Oštraković

Susretom Leicester - Fulham večeras je na King Poweru kompletirano 10. kolo engleske Premier lige.

Leicester je doživio novi poraz. Nakon onog očekivanijeg na Anfieldu, malo očekivan je večeras bio poraz od Fulhama na vlastitom stadionu. Gosti iz Londona slavili su s 2:1 i sada su pobjegli iz opasne zone sa sedam bodova.

Sjajna akcija gostiju u 30. minuti i mirna realizacija Lookmana za 1:0, a onda penal u 38. minuti kojeg koristi Cavaliero. Bio je to prvi iskorišten penal za Fulham nakon četiri uzastopna promašaja.

Tek u 86. minuti Barnes je na dodavanje Vardyja postigao utješni gol za večeras zaista užasne Lisice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jamie Vardy posebno je bio indisponiran u napadu, dok je Fulham od početka pokazao da nesumnjivo ima kvalitet za puno više od same borbe za opstanak.

Leicester ostaje 4. na tabeli sa 18 bodova i priliku za popravni ima za sedam dana na gsotovanju kod Sheffielda.

Top Komentari

Bordobjeli
Znam da nema veze priča s člankom, zamolio bi dobre ljude ako i koliko ko može dati para da se pomogne fk želji.. Sevap je...
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti