Leicester krade Bayernu velikog dragulja

Dembele na meti Lisica

Leicester krade Bayernu velikog dragulja

Endin Čaušević

Čelnici Leicestera prije nekoliko dana saopštili su da će ovog ljeta pokušati dovesti nekoliko zvučnih pojačanja za narednu sezonu.

Leicester će naredne sezone nastupati u Ligi prvaka što je veliki šok za sve navijače ovog kluba koji su navikli da se Lisice bore za opstanak. Ipak, čelnici Leicestera ne žele da klub pamte samo po jednoj dobroj sezoni.

Engleski klub na meti ima nekoliko fudbalera, a među njima je i Ousmane Dembele, momak koji važi za jednog od najboljih mladih igrača u Evropi. Dembele igra za Rennes, a nedavno se pisalo da ga želi i Barcelona.

Poznato je da je Bayern već kontaktirao francuski klub u vezi Dembelea kojeg žele vidjeti u Mihenu na kraju ove sezone. Ipak, u priču se uključio i Leicester koji ima namjeru da Bayernu "ukrade" ovog dragulja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rennes je poručio da će Dembelea pustiti samo ukoliko neki klub odluči za njega platiti 16 miliona funt. Dembele je ove sezone odigrao 20 utakmica i postigao je 12 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi