Leicester pojačava odbranu poznatim licem
Foto: EPA

Dragović na King Poweru

Leicester pojačava odbranu poznatim licem

Midhat Šljivak

Aktuelni engleski prvak, ekipa Leicestera, loše je ušla u novu sezonu.

Tim Claudija Ranierija je osvojio samo bod od mogućih šest u dva odigrana kola, a posebno u duelu s Hullom u prvom kolu, bili su vidljivi problemi u odbranu Lisica.

Pokušao je Ranieri dovesti štopera Burnleyja Michaela Keanea. Ipak, to mu nije pošlo za rukom, pa se Italijan okrenuo drugim opcijama.

Novi član Leicestera bi u narednim danima mogao postati reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović. Navodno, ekipa s King Powera je poslala ponudu kijevskom Dinamu za ovog fudbalera i u narednoj sedmici bi transfer trebao biti okončan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dragović je protekle tri sezone član ukrajinskog velikana, a ranije je igrao za Basel i bečku Austriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi