Leicester uništio sezonu u Bournemouthu, navijači Manchester Uniteda slave!

Preokret domaćina ostavlja Lisice bez Lige prvaka?

Leicester uništio sezonu u Bournemouthu, navijači Manchester Uniteda slave!

Bournemouth je večeras na domaćem terenu slavio protiv Leicestera sa 4:1 u 35. kolu Premiershipa te na taj način sebi produžila nadu u opstanak te Leicesteru zagorčala život. 

Gosti su u ovom susretu poveli u prvom poluvremenu preko Jamieja Vardyja, ali u drugom je uslijedio pravio pakao za njih.

Prvo je u 65. minuti s penala Stanislas poravnao na 1:1 da bi samo dvije minute kasnije Solanke matirao Schmeichela za potpuni preokret. Da stvar po goste bude još gora, odmah poslije drugog gola domaćih Soyuncu je dobio crveni karton radi udaranja protivnika.

Do kraja susreta Leicester se potpuno raspao pa su domaći preko Evansa (autogol) i Solankea postavili konačnih 4:1.

Bournemouth je još uvijek u opasnoj zoni, ali sada ima tri boda manje od Watforda i West Hama. S druge strane, Leicester je još četvri ali ima samo bod više i meč više od Uniteda što znači da više ništa ne drži u svojim rukama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 35. kolo:

Bournemouth - Leicester 4:1

Top Komentari

Robijasi_It
GGMU
3 0
JJ90
Malo karma za onaj ciganluk protiv Arsenala.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi