Nigdje se večeras neće plakati kao u Liecesteru: Sezona je otišla dovraga za samo dvije minute!

Lisice su imale sve u svojim rukama, ali...

Nigdje se večeras neće plakati kao u Liecesteru: Sezona je otišla dovraga za samo dvije minute!

Ekipa Leicestera uspjela je da za samo dvije minute uništi čitavu sezonu. 

Lisice večeras u okviru 35. kola Premiershipa gostuju kod Bournemoutha i vodile su 1:0 do 65. minute a onda je uslijedio šok za šokom.

Prvo je u 65. minuti s penala Stanislas poravnao na 1:1 da bi samo dvije minute kasnije Solanke maturiao Schmeichela za potpuni preokret. Da stvar po goste bude još gora, odmah poslije drugog gola domaćih Soyuncu je dobio crveni karton radi udaranja protivnika.

To znači da se Leicester našao u vrlo teškoj situaciji u utakmici koju naprosto mora dobiti.

Podsjetimo, tim sa King Power stadiona bori se s Manchester Unitedom i Chelseajem za Ligu prvaka, a ukoliko ovaj rezultat ostane na snazi, onda više ništa neće imati u svojim rukama. Tada će United imati samo bod manje i meč manje te ukoliko sutra Crveni đavoli dobiju Southampton kući onda će gurnuti Leicester na peto mjesto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To znači da će Lisice po prvi put od samog početka sezone ispustiti poziciju koja vodi u Ligu prvaka. I, sve to zbog samo dvije crne minute...

Golove Bournemoutha možete pogledati na OVOM i OVOM linku.

Top Komentari

soccero
Nije im ni mjesto u LP
7 0
Uranija
Leicesteru moj Lendo, mora se znati ispravno napisati ime kluba, jednostavno mora
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi