13

Komentari (13)

Lenze
Ide na bolje... Malo me nerviro nije ganjao loptu dovoljno.. sad je bolji otvara se.. nisam vidio da je izgubio snagu iz prve je puco golman se bacio unaprijed to ih je spasilo... ne koci loptu puno sto sam mu sad zamjerio kad je vratio na drugu u prvom poluvremenu.. tad je trebo pucat !!! Ma samo grizi Ivane doće to na svoje...
tbra
Dobar je lendara, procepit ce
Rekorderi
Imaš sreću što imaš Ramovića i Štilića u timu inače bi bila havarija. Daj sviju ti dozovi se!
Rekorderi
Probijao je po svojoj strani čitavu utakmicu. Na njemu je bio faul i crveni za njihovog kapitena kad je Štilić pogodio. On je probio i centrirao kad se Željin napad izredao pucajući na go i kad u od Fejzića napravili junaka. On je učestvovao u akciji koja je rezultirala ispadanjem lopte iz ruku Fejziću gdje Lendrić nije uspio pogoditi prazan gol sa 1 metra. I još puno toga ali nekom zlobnom poput tebe to svakako ništa ne vrijedi.
E.Car
Ramovic je dobar pravo još ako uzmemo u obzir da nije odradio pripreme nemože mu se ništa reći. Dobar je i Veseli bio ali završnica nikako. Lendric se trudio ali brate nemozes ostati bez snage kad prođeš golmana, pa profesionalac si. Uglavnom završnica je izostala i na tome se mora raditi inače bi bilo 5:0 protiv odlične ekipe Tuzle.
Rekorderi
Utoliko mi je žalivije što ode na kraju sezone. Dobar je od prvog dana dolaska u Želju. Baš šteta
Lenze
Na njemu faul bio lik dobio crveni.. sve vrijeme probijao.. sta si ti gledao ?
papagaj
Lendricu moraš i možeš ti to puno bolje, sretno u nastavku
manijaci
aBd Lendricuu , samo jakoo doci ce golovi polahko
E.Car
Daj baj Lendricu jedno je fuliti priliku drugo nemati snage ili znanja da zakucas loptu u njihov gol. Pa imali ste deset prilika za to i na kraju je mogao sudija hladno svirati penal ali mu bilo žao jer niste zaslužili da ne pobjedite
Ale23
Samo popunjaje spisak. Meda ti ne mozes. Krpic je za tebe Institucija.
E.Car
PlavaPorodica
Ma bježi mi s očiju!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.