13

Komentari (13)

ShAla
Barca je nabila takve komplekse da su ljudi jedva dočekali njen pad da se malo obvesele. Juventus najtrofejniji klub u italiji po nekima i najbolji, već par godina je u istom qurcu pa se niko i ne češe. Kompleks je čudo
BosWien
Ne veselim se tudjoj nesreći. Realov sam navijač ali otužno je gledati Barsu ovakvu jer je to ipak jedan od top 5 klubova u svijetu i nadam se brzom oporavku jer ni ovi plaćeničke kolonije tipa PSG mi ne čine nikakvo zadovoljstvo gledanja nogometa.
Benz
Xavijeva era ?
MaxBavarac
Pola teksta pravdanje Uefalone,nema Lessija i odma nisu zanimljivi nikom,vratili se na tvornicke postavke,daBogda ispali iz Lige evrope gamad jedna,sve se vrati sve se plati...adio
BogatiDijasporac
Koji si ti gupan jbt :))) Upravo zbog papaka kakav si ti, ja imam ovakvo korisnicko ime. Eki, on Bavarac :))) a u Bavarskoj te mrze iz dna duse, tokmaku raspali.
BogatiDijasporac
@MaxBavarac Kad vidim tebe i tebi slicne, dovoljno mi. Niti placem za fudbalom, niti me nesto previse zanimaju likovi kao sto si ti. Onako vas samo s nogu pljunem jer ste debili, zesci. Pazi, Balkanski ljakse umislio da je Bavarac i k'o on sad pljuje po Barceloni :))) Kako si samo ogranicen u p.m.
BogatiDijasporac
@MaxBavarac Kad javno komentarises, a posebno se odnosi na gluposti, onda mozes ocekivati neciju reakciju. To je car komentarisanja. Demokratija je, jbg. Valjda bi ti kao Bavarac to trebao znati. Ipak si ti DOJC insan. Da si u stanju kontati kao sto nisi, shvatio bi da sam ja u sustini rekao isto kao i ti, samo sto ne omalovazavam nikoga. Pokusaj i ti, mislim da si to u stanju uraditi. Samo s manje greskica :)))
Blibra
Vidi uefalonaca sto se ljute na tebe u komentarima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.