34

Komentari (34)

gh0ast
Pa što nije ostao kad je u Barci bilo najteže, ako mu nije do novca
YouTalkinToMe
Picka vam materina fašistička, ko vnago ste se odmah sjatili na objavu o barceloni da prosipate svoje idiotluke. Mrsss tamo pratite fašiste yebali vam oni sve u usta.
Adrian
Čuj ovog molim te, jedini fašistcki klub je Barcelona, ja znam ti to poričeš ali činjenice su to.
user1676560946
Bog fudbala ima preko 300 golova gdje predribla bar 3 protivnicka igraca i zabije, ali mislim da su ti defanzivci potplaceni da ga puste da prodje, koje je komplexe nabio VARDRIDU ovaj Bog fudbala, jedini istinski GOAT
Adrian
Igro za poluklub 17 godina plaćali sudije, i onda ono kaze Vardrid e zivote.
Benz
Kakva predstava za glupe Uefalonce ..
faris1982
LEO MESSI, gospodar Bernabeua i Madrida, čovjek ima sam trofeja osvojeni više nego u Real u 21.vijeku.
Adrian
Igro za klub koji je 17 godina placao sudije.
faris1982
Nego matere ti kad je to ročište bilo pa utvrđeno da su placali sudije, nikad mi niko nije pojasnio i rekao dokaze, ima li neko od vas da bi me razuvjerio, hvala!
Picasso
Kepecu treba 9 asistenata na terenu.
MehmetKosovaly
Njemu su bar dovoljni asistenti, penaldu treba 9 vrhunskih igrača da bi bio nešto
Adrian
Portugal na Euru 2016 sve sami vrhunski igraci.
faris1982
Eto Messi je imao vrhunske igrače *****čiću Adriane.....
Adrian
faris1982
Ja se gubim "Portugal na Euru 2016 sve sami vrhunski igraci", a Messi je eto igračine imao pored sebe, nema, svi kandidati za ZL bili, gdje ti je tvom ljubimcu "manijak-ego" SP? Uh ja, ja zaboravio da igra sa kamilama....
Adrian
A gdje Messi igra u Evropi ili u Americi?. Pa nije imao pomoc sudija kao neko, nije bilo penala svaki mec, nije bilo golova iz ofsajda, mozda zato.
Picasso
Kepecu treba 9 asistenata na terenu.
Picasso
Kepecu treba 9 asistenata na terenu.
RuthlessDyni
Adrian
Jao, evo zaplakat ću.
faris1982
Pa i trebate vi, navijači Reala plakat, ipak dolazi BABUKA fudbala koji je karao Real ko krimos kurvu............
Adrian
Evo ne znam kojim od ovih 14 trofeja prvaka Evrope da obrišem suze.
faris1982
Izvini koga interesuju individualni trofeji sa klupskim pojasni molim te....Evo Messi ima više trofeja od Reala u 21.vijeku, Real u 21.vijeku ima 35 trofeja, Messi 43.
Adrian
Igrao za poluklub, placali sudija 17 godina i ono nesta ovde pametuje, poklopi se usima i tisina.
faris1982
Joj što ja najviše volim takve ko ti, dobro ti sebi zadaš za pravo da pišeš šta hoćeš, jest doduše da je preko interneta ali opet umišljaš sebi previše, ali opet takvi ko ti "uvrijeđene mlade" daj im šta kažeš odmah uvrijeđeni ko tetke kakve, a ne do Bog vas na ulici srest, šta bi bilo, opužili bi te za genocid, sve u svemu, skrati jezičinu, mogo bi bez nje ostat.................I da, SRAM TE BILO MESSI ŠTO SI POKRAO BAYERN I DAO 2 GOLA IZ OFSAJDA, SRAM TE BILO, odmah na vješanje te treba.
Adrian
Jest pokrao Bayern, ej cuj ovo molim te. Prva utakmica Real dobije 1-2 u Minhenu. Druga penal za Bayern, realno vidlo penala nije al haj pređemo preko toga, Ronaldo izjednaci, rezultat kojim Real ide dalje i onda gol Bayerna za 1-2 za produzetke, ali cemo zanemarit da je Lewandowski bio u ofsjadu to zanemarujemo. Inace nije protiv Reala pokrenuts tuzba jer je placao sudije u Španiji 17 godina, vec protiv Barcelone,kako bas protiv Barcelone od svih klubova, to mi nikkako nije jasno.
faris1982
A kako baš Barcelona nije osuđena da mi je znati, dobili certifikat za Ligu Prvaka sljedeće sezzone, iz lige nisu izbačeni ko što ste iščekivali ko kurbane (mislim iako nisi musliman to se tako kaže)....Kažnjeni nisu, odobren im financijski plan, itd.Šta je sad sporno, znam ja, ne mogu osuditi jer nemaju nikakve dokaze,eto, što znači šta? Da nisu plaćali sudije za uticaj na igru, već nešto sasvim drugo, to malo pročitaj slobodno pa mi opet pokušaj napisati jesu li plaćali sudije.Juventus je s druge strane odmah kažnjen, odmah, prvi put 15 bodova, sad 10...Znači jasno ko dan, Juventus je radio ono što je radio, Barca nije....
Adrian
Jesu plaćali su sudije, u periodu od 2001 do 2018. Ti i ostali i dalje ste u nekoj iluziji da je sve ovo protiv Barcelone, da je ona nevina i ostale gluposti, samo eto od svih klubova bas nam Barcelona placala sudije,bas interesantno. Samo ne znam šta će onda ona varalica Laporta u Istanbul da se dogovori sa Čeferinom ako je Barcelona nevina.
faris1982
Vidim ja ti si ugradio GPS Laporti,zanima te kad u wc ide, haveru,znaš li razliku između terećenja za ne plaćanje sudija i između sudski dokazanog plaćanja, Barcelona, shvati, još UVIJEK NIJE PLAĆALA SUDIJE, dok sud ne ustanovi, jel kontaš, ne do Bog da ti radiš negdje u pravosuđu...DOKAZA jednog nema, halo, ne postoji dokaz, kontaš li, očigledno si ti u nekoj iluziji pa si negdje pročitao da je Barcelona osuđena "Jesu plaćali su sudije, u periodu od 2001 do 2018" je nešto jedno od najglupljih izjava vezanu za ovu temu koju sam čuo.
Adrian
Ne postoji al malo morgen, samo se tjesite tako.
faris1982
Pa koji su više ti dokazi, ne idi mi na qrc više.....Jbo majku ja ko da se sa djetetom raspravljam, koji su koji su? Reci hajde.Ne znaš pussy...
Adrian
Dokaz da je određenim sudijama iz tog perioda Barcelona kupovala skupocjene poklone, uplacivala novac na njihove racune. Nemoj se vise brukat zivota ti, predsjednici Barcelone su u zavtoru, u Evropi ih ni na mapi nema, brukanje redovno.
faris1982
Izvinut ćeš ti mene to još ništa nije potvrđeno ni dokazano, ima li to gdje da se nađe, da vidim svojim očima, gdje je taj račun, gdje su to oni u zatvoru, gdje su ti pokloni, hej moja legendo koji si ti uljez od čovjeka, ti upravo sve pišeš što nema ama baš nikakve potvrde, nije dokazano bolan jel kontaš, možeš ti navodit mišu koliko hoćeš ali to kad sud dokaze i odluči onda ćemo razgovarat i kad Barcelona bude kažnjena, eh onda, onda ćemo ti i ja pričat, i onda ću ti se naravno duboko izvinuti, a sad nazad u kolibu, sanjat samo da se Barceloni šta desi.
Adrian
Ma ja ba samo je onako bezveze optuzili, bas Barcelonu optuzili sto li.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.