Tužni prizori bahatog Messija i njegovo porodice: Djeluje da imaju sve, ali kao da nemaju ništa

Argentinac je suspendovan od strane PSG-a

Tužni prizori bahatog Messija i njegovo porodice: Djeluje da imaju sve, ali kao da nemaju ništa

A. Čaušević

I Lionel Messi je pokazao nedisciplinu. Svojevoljno je otišao u Saudijsku Arabiju i zaradio žestoku kaznu. Dvije sedmice će biti bez bez plate, trenirat će odvojeno i neće igrati utakmice. 

Nisu prošla ni dva sata kada je PSG u utorak navečer objavio kaznu, pojavile su fotografije potpuno opuštenog Messija u društvu supruge Antonelle Roccuzzo i njihove djece.

Koliko je zapravo Messija "pogodila" kazna najbolje pokazuje njegov izraz lica kako se zabavlja sa najmilijim u luna parku u Rijadu.

To što je ostao ostao bez oko milion eura sjajnog Argentinca nije uopšte pogodilo, zabavljao se sa suprugom i djecom kao nikad u životu.

Nakon što ga je PSG kaznio Messi je otišao u luna park koji je bio potpuno prazan samo za Argentinca i njegovu porodicu

Interesantno da je park bio potpuno prazan i zakupljen je samo za Messija što je na neki način i očekivano s obzirom na njegovu popularnost.

Prije nekoliko mjeseci fotografije Cristiana Ronalda i njegove porodice kako se zabavaljaju u isto luna parku su obišle svijet, a sada je isto zadesilo i Messija.

Oglasi

Jasno je da djeca Argentinaca na neki način plaćaju zbog popularnosti svog oca pa nemaju priliku da osjete kako to izgleda normalna zabava sa drugom djecom.

Messi je u Rijad doputovao u nedjelju navečer i to privatnim letom, nekoliko sati nakon što je PSG izgubio meč od Loirenta u prvenstvu Francuske te tako sebi zakomplikovao borbu za prvo mjesto.

Prije nego što je otišao luna park, Messi je posjetio i zoološki vrt te ostale zanimljive lokacije sve o sklopu promovisanja Saudijske Arabije, ali i zarade ogromnog novca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Možda i najbolji igrač u historiji je već neko vrijeme angažovan kao promoter Saudijske Arabije. Taj ugovor mu očekigledno donosi astronomske cifre čim je radi njega spreman i žrtvovati dvije sedmične plate u klubu.

Ugovor Messiju sa PSG-om ističe na kraju sezone, ovakvo zanemarivanje obaveza i odluke na svoju ruku jasan su signal da nastavka saradnje neće doći.

Top Komentari

pjanke.sa
Tuga je ovo stvarno. Hajd sto imas para mozes sve priustiti, to je super. Ali da nenlpzes izaci medju ljude nego moras zakupljivati lunanpark za sebe, to je meni tuzno bas. Pogotovo za djecu njihovu.
4 0
Mostarac94
Jedino sto je ovdje tuzno je to da ga prate i slikaju dok odmara sa svojima, jedino je to ovdje tuzno i bolesno
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi