Niko nije veći od kluba: PSG suspendovao Lionela Messija!

Odluka odmah stupa na snagu

Niko nije veći od kluba: PSG suspendovao Lionela Messija!

E. Oštraković

Svi u PSG- bili su iznenađeni kada su saznali da se Lionel Messi pojavio u Saudijskoj Arabiji umjesto da bude na treningu sa svojim saigračima iz kluba.

Otputovao je Argentinac nakon poraza PSG-a od Lorienta u Saudijsku Arabiju, a svi su očekivali žestoku kaznu za njega.

Kako se očekivalo, tako se i desilo. Uprava PSG-a odlučila je da kazni Lionela Messija.

"PSG je suspendovao Lionela Messija na dvije sedmice, a kazna na snagu stupa odmah. Sve se desilo jer je otputovao u Saudijsku Arabiju bez dozvole", prenose inostrani mediji.

PSG je u nedjelju na svom terenu poražen od Lorienta sa 3:1 čime se potvrdilo da se ovaj klub nalazi zaista u velikoj krizi.

Oglasi

Na udaru navijača ponovo je bio Lionel Messi koji čini se jedva čeka da mu istekne ugovor kako bi na ljeto napustio Pariz.

Messi se u centru pažnje našao i jučer kada su se pojavile fotografije njegovog neočekivanog odlaska u Saudijsku Arabiju.

On je u S. Arabiju doputovao kako bi zvanično potpisao ugovor i postao turistički ambasador ove zemlje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Od te sponzorske saradnje Messi će zaraditi ogroman novac i nije ni čudo što je tako iznenada doputovao u Saudijsku Arabiju.

Messi se nije pojavio ni na jučerašnjem treningu i za takav potez nije dobio dozvolu trenera niti kluba. Parižani su jučer trebali imati slobodan dan, no nakon poraza od Lorienta morali su se jučer pojaviti na treningu.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Os psg je svak veći, neymar a pogotovo mbape se redovno pišaju po klubu i ništa klub ne reaguje. I messija smiju suspendovati samo zato jer znaju da nece produziti ugovor, inače još bi mu oni na kraju platitili putovanje u arabiju.
1 1
vyacheslavgxsam
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi