Mali klub, veliki maniri: Kako izgledaju tribine u Konjicu nakon jučerašnje utakmice?

Sjajna gesta navijača i ljudi iz FK Klis

Mali klub, veliki maniri: Kako izgledaju tribine u Konjicu nakon jučerašnje utakmice?

Teme:

O jučerašnjoj utakmici između Klisa i Sloge iz Gornjeg Crnjelova će se pričati još dugo.

Klubovi za koje su mnogi vjerovatno jednom ili nijednom čuli našli su se u samoj završnici Kupa BiH i samim tim ostvarili historijski uspjeh, a prolaz u polufinale na kraju je osigurala Sloga koja je prošla dalje zahvaljujući golu više u gostima.

Iako Buturović Polje broji svega 350 stanovnika, u Konjicu je Klis bodrilo više hiljada navijača koji nakon utakmice nisu bili nezadovoljni jer su igrači dali više od 120 odsto svojih mogućnosti. Da je Klis jedna od najljepših priča bh. fudbala posljednjih godina potvrdili su i navijači ovog kluba.

Kako su nakon utakmice na tribinama ostale velike količine smeća, navijači su u saradnji sa članovima Uprave danas se organizovali i izvršili čišćenje tribine, što su i objavili na društvenim mrežama, priloživši fotografije s akcije.

Rekli bismo, mali klub s velikim manirima.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Top Komentari

Haroni
Uzor za ostale navijace. Bravo
3 0
Aduka
svaka cast
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti